Επένδυση εσωτερικής σκάλας

Επένδυση εσωτερικής σκάλας

Επένδυση εσωτερικής τσιμεντένιας σκάλας από δρύινες σανίδες πάχους 30 mm, κολόνα από μασίφ ξύλο δρυς με χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία, περασμένη με βερνίκι σε σκούρα απόχρωση.

Εσωτερική σκάλα από  δρυς

Εσωτερική σκάλα από δρυς

Επένδυση εσωτερικής σκάλας από ξύλο δρυς, με ταμπλαδωτή κολώνα, διακοσμητικό καπάκι με ξύλινο ρόμβο, περασμένη με λούστρο σατινέ, μασίφ κάγκελο σε λιτή γραμμή και ξύλινο σοβατεπί σε ίσια γραμμή.

Ξύλινη επένδυση μεταλλικής σκάλας

Ξύλινη επένδυση μεταλλικής σκάλας

Επένδυση μεταλλικής σκάλας από φουρνιστό ξύλο οξιάς, σανίδες πάχους 30 mm με αποστάτες inox, σκοτιες για κρυφο φωτισμο και διακοσμητικές βίδες inox. Περασμένη με λούστρο στο φυσικό της χρώμα.

Ξύλινη σκάλα από οξιά

Ξύλινη σκάλα από οξιά

Εσωτερική επενδεδυμένη σκάλα από ξύλο οξιάς, σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση, διαχωριστικός τοίχος με επένδυση οξιάς, επενδύσεις οροφής πάνελ με καπλαμά οξιά, με οικολογικό βερνίκι σατινέ.

Επένδυση κυκλικής μεταλικής σκάλας

Επένδυση κυκλικής μεταλικής σκάλας

Επένδυση μεταλλικής σκάλας ξύλινων σκαλοπατιών με ατόφιο ξύλο πολυκολητής οξιάς , σανίδες πάχους 42 mm περασμένη με λούστρο στο φυσικό της χρώμα.

Εσωτερική κάθετη σκάλα

Εσωτερική κάθετη σκάλα

Εσωτερική σκάλα (καραβίσιου τύπου) με εγκοπές για ευκολία και σταθερότητα. Για την ξυλοκατασκευή χρησιμοποιήθηκε ξύλο πιτς παιν, περασμένη με άχρωμο βερνίκι εμποτισμού.